این دسر، یک نوع پای میوه ای است که لایه رویی آن از بیسکوییت است. سیسمونی لایه رویی به عمد، ناصاف و تکه تکه گذاشته شده چون دسر کابلر باید به این شکل باشد. بچه های بزرگتر عاشق این هستند که خمیر را مخلوط کنند. سرو این غذا با ماست ساده لذیذ می شود.
پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد
مواد لازم:
۴ عدد هلوی رسیده، پوست کنده و خرد شده
آب یک عدد لیمو
۱ قاشق غذاخوری شکر دانه دانه
مقدار کمی دارچین
۱ قاشق غذاخوری آب
مواد لازم برای لایه رویی دسر:
۱۵۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره سرد
نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۵۰ گرم شکر دانه دانه
۱۰۰ میلی لیتر شیر (شیری که کره آن گرفته شده باشد)
کمی شکر قهوه ای برای پاشیدن روی دسر
طرز تهیه:
فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. هلوها را همراه آب لیمو، شکر، دارچین و آب درون ظرف بریزید. سیسمونی ظرف را روی حرارت کم گذاشته و ۵ دقیقه زمان دهید تا هلوها نرم شوند. سپس مواد را به یک ظرف فر ۱/۷ لیتری منتقل کنید.
برای تهیه لایه رویی دسر، آرد و کره را در یک ظرف بریزید. سیسمونی با دست، آرد و کره را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه ظاهری شبیه نان سوخاری پیدا کند. سپس بیکینگ پودر و شکر را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید. شیر را اضافه کنید. سیسمونی ظاهر مخلوط شما ناصاف و تکه تکه خواهد شد. سپس با یک قاشق این مخلوط را روی هلوها قرار دهید. شکر قهوه ای را روی دسر پاشیده و مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تنوری کنید تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود. این دسر باید به صورت گرم سرو شود.
می توانید آن را تا ۳ روز داخل یخچال و تا یک ماه داخل فریزر نگهداری کنید. برای استفاده مجدد، آن را کاملا یخ زدایی کرده و قبل از مصرف خوب گرم کنید.
پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد