این غذای سنتی، شامل میوه پخته و له شده است که با خامه پرچرب و سرد تهیه می شود. سیسمونی ولی ما در اینجا از خامه ترش و ماست استفاده کرده و این غذا را کمی سالم تر می کنیم. ریواس تنها سبزی است که ما آن را به شکل میوه مصرف می کنیم (ما ساقه های این گیاه را می خوریم که سبزی حساب می شود در حالی که میوه، همان دانه های یک گیاه است). سیسمونی ممکن است ریواس کمی برای سقف دهان های کوچک چسبنده و ناخوشایند باشد که ترکیب آن با ماست، خوردن ریواس را راحت تر می کند.
نکته : برای بچه های بزرگتر، فرو کردن ریواس های تازه را در شکر قهوه ای امتحان کنید. این کار مزه تند و خوشایندی را ایجاد می کند.
پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد
مواد لازم:
۲۰۰ گرم ریواس تازه و خرد شده به اندازه های ۲/۵ سانتی متری
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای سبک
۱ قاشق غذاخوری آب
۱۰۰ میلی لیتر خامه ترش
۱۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی
۱ قاشق غذاخوری شکر یخی (ترکیبی از شکر، کره، سفیده تخم مرغ و مواد رنگی که روی کیک و شیرینی برای تزیین استفاده می شود)
طرز تهیه:
ریواس را با شکر قهوه ای و آب در یک ظرف ریخته و مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا ریواس نرم شده و از هم باز شود. سیسمونی سپس آن را داخل یک مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. خامه ترش و ماست را هم بزنید تا خوب نرم شوند، سپس شکر یخی را به آرامی به آن ها اضافه کرده و هم بزنید. این مخلوط را به آرامی داخل پوره ریواس ریخته و مخلوط کنید، سپس مواد را داخل ۴ عدد ظرف کوچک ریخته و سرد سرو کنید. سیسمونی این غذا را می توانید تا ۳ روز داخل یخچال و باقی مانده آن را داخل ظروف بدون منفذ مخصوص فریزر ریخته و تا یک ماه داخل فریزر نگهداری کنید. برای استفاده مجدد کافی است آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. سپس آن را هم زده و سرو کنید.
با این دستور می توانید ۴ وعده از این دسر را تهیه کنید.
پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد